slabire-dud-japonezO compozitie inspirata de traditie

Dudul japonez este o planta arborescenta cu coroana rara care poate atinge inaltimea de pana la 15 m. Tulpina este dreapta si se ramifica de la mica inaltime; are scoarta cenusie-deschisa care se transforma timpuriu in ritidom cenusiu - brun, cu crapaturi largi. Mugurii sunt mici (3 mm), ovoizi.

Frunzele de culoare verde deschis au o forma foarte variata, sunt netede pe fata si usor pubescente pe dos, lungi de 6-18 cm, fie intregi, fie cu 3-5 lobi inegali, cu margini neregulat-serate si nervuri evidente.

Una dintre principalele proprietati ale dudului japonez o constituie actiunea lui hipoglicemianta; de asemenea, noi studii arata ca dudul japonez poate sa franeze si chiar sa faca sa dispara glicozuria.

Frunzele pot fi folosite fara teama de diabetici, deoarece reduc cantitatea de zahar din sange si contin tanin, acid aspartic, arginina, acid folic, acizi organici, beta caroten, substante minerale.

Frunzele de dud japonez reduc valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire. De asemenea, imbunatateste metabolismul glucidic si promoveaza secretia de insulina de catre pancreas.

slabire-dud-japonezBeneficiile frunzelor de dud japonez sunt multiple:

slabire-dud-japonezsunt folosite pentru tratarea starilor de slabiciune de la nivelul corpului, a starilor de ameteala, a anemiei si a incontinentei.

slabire-dud-japonezsunt benefice in tratarea afectiunilor cronice ale tractului digestiv, in imbunatatirea digestiei, stimularea  secretiei de acid gastric si in eliminarea constipatiei.

slabire-dud-japonezin medicina japoneza sunt folosite pentru purificarea sangelui si combaterea diabetului.

slabire-dud-japonezactioneaza stimuland sistemul nervos si tractul digestiv.

Este cunoscut faptul ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar atunci cand suntem stresati, epuizati, nu avem mese regulate, glicemia scade si compensam prin consumul de alimente cu un continut inalt de glucide si calorii.

Puterile de slabire GlucoReduct se datoreaza actiunii sale la 4 nivele:

slabire-dud-japonezdiminueaza absorbtia zaharurilor si a amidonului.

slabire-dud-japonezcontroleaza nivelul de glucoza din sange: dudul japonez face ca organismul sa utilizeze grasimile pentru a produce energie.

slabire-dud-japonezdiminueaza proportional secretia de insulina, permitand eliminarea grasimii depuse.

slabire-dud-japonezdiminueaza absorbtia intestinala a glucidelor.

Trebuie mentionat ca frunzele de dud japonez contin o substanta naturala denumita 1-deoxynojirimycin (DNJ), ce reduce, in mod semnificativ, transformarea zaharurilor (polizaharidelor) in glucoza si incetineste patrunderea glucozei in sange.

Numeroase studii clinice au evidentiat faptul ca frunzele de dud japonez regleaza, in mod eficient, nivelul glicemiei.

De ce este importanta reglarea glicemiei in procesul de slabire?

Reglarea glicemiei este unul dintre aspectele cheie pentru slabire si mentinerea greutatii. In primul rand, insulina este un hormon de „stocare”, ce stopeaza arderea grasimilor, retrage zaharul din sange si stimuleaza depunerea grasimii. In al 2-lea rand, o supra secretie de insulina provoaca pofta de dulce. Insulina compenseaza adesea un nivel al glicemiei inalt cu o reducere mult prea brusca, ceea ce ne impinge sa consumam si mai multe dulciuri, dand nastere astfel unui cerc vicios.

slabire-dud-japonez

Numele meu este Cristina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura GlucoReduct cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate .

slabire-dud-japonez

slabire-dud-japonezVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 17:30
Sambata : 08:00 - 14:00